Wednesday, February 4, 2009

Suprise for u!!! wakkenabeb!! ngahaha

kejutan yang kami dah rancang kire2 3 minggu
sejak dr before cuti lagi
haha

(ni sume nak balas dendam pasal dorang kenekan aku time besday aku dulu)

rancangan utk membuat besday party suprise tuk kak dha aka hosmet aku yg baik dan cantik orgnye
ececeh..
siap promote lg
kui2

rancangan diilhamkan oleh aku (sbb aku yg berdendam, yg len sume takut sbb xmo kene balas balik. haha)
tapi aku tetap nk seret hosmet2 aku yg len

bermula diskusi ngan dol
aku mencetuskan idea bgaimana nk kenekan kak dha

tarikh: 4.2.2009
jam: 9.00 pm
tmpat: Tanquerah Bistro

Pelakon:


Kak Nad
(main actor. pasal dier je yg bagi number tepon kat polis)


Kak Nor
(supporting actor, saksi kejadian kes kene kacau dulu)


Dila
(supporting actor, script manager)


Aku sendiri
(supporting actor, director)


Kak Dha
(mangsa, besday girl)


Rancangan: memaksa kak dha keluar dari rumah dgn menggunakan alasan yang dier harus ke
balai polis utk membuat kawad cam atas kes kene kacau dulu. seterusnya,
membawa dier ke Tanquerah Bistro utk memberi kejutan hari jadi.

haha!!

meh aku cter brief sket part aku, di mana tanggungjawab aku perlu membawa zahidah ke cafe terbabit tanpa kantoi

(lepas kak nad call yg polis suh dier ke DP police station tuk wat kawad cam)

Kak dha: (berlari sekuat ati ke bilik aku smbil menjerit spt org gile) Kenet!!!!!!!! (still borak2 dlm tepon dlm nada yg cuak gler babi)
Aku: kenapa kak dha?? (dah nak gelak dah, tp still cover)
Kak dha : (still on phone, memaki kak nor sbb x mo pergi balai polis sekali ngan dier)
Aku: (dah x tahan, berlari masuk bilik air kunci pintu. terlompat2 gelak!! kah3!!!!)
Aku: kak dha.. nape kak dha (tanya dlm bilik air lg. x ley tahan gelak. kah3)
Kak dha: kene p balai polis DP ni. kene wat kawad cam kenet!!.. takut la!!
Aku: (kuar bilik ngan muke terkezut) hah? camne tu kak dha? hm.. jom la kenet anta. cpt la siap!
Kak dha : ha.. ok.. nak semayang dulu ke ha?
Kenet : nanti la, cpt kak dha!
(tukar baju sumer, pastu p bilik kak dha)
kak dha ingat lg ke muke org tu?
( cube mengajukan pelbagai soalan bagi mengelirukan lg perasaan kak dah)

Kak dha: x ingat sgt.. alaa.. camne ni kenet.. kan kes kecik je tuh. x payah la sampai nak wat kawad cam.
Kenet: xpe la, p je

(naik moto nak gerak p balai polos kononye)

Kenet: kak dha, nanti singgah jap kat jonker ea. kejap je, nak jupe kawan kenet
Kak dha: ha. ye la. (muke blurr. kah3!!)

(brp minit kemudian tiba di depan Tanquerah bistro)
Kenet: jom kak dha! teman kenet jap. jupe kawan kenet
(melakukan aksi segelabah mungkin. x tanggal helmet, berlari masuk taquerah bistro. berlakon cube2 cari kawan aku. tetiba member2 aku yg lain kuar dr tempat nyuruk dorang smbil menyanyi lagu selamat hari lahir..)



haha!!
kak dha sgt terkejut!!
stuck!
smpai menangis ok
penyanyi kat cafe tu siap dedicated lagu tuk dier lg taw!
mesti perasaan bercampur gaul cam kerabu mangga..
haha!!


sgt seronok membuat kejutan kat org..
haha
kenet dah bgtaw kak dha kan
besday jatuh time cuti ke x, suprise tetap suprise!
utk cter yg lebey complete, sila ke blog KAK DHA ok! wink3!!

chempaka powerpuff girls! ngahah!!

hamdi, achik dan apis (tiada dlm pic) turut menjayakan kejutan terbabit

8 comments:

♥miss zaza♥ said...

ooooo
semek ni la pengerusi???
wa btol2 kena beb!
mmg dh jadi kerabu mangga perasaan aku.
tenkiu for the party =)

hugs n kisses

btw,

LU TGGU BESDAY LU THIS YEAR!!!!!!
(dendam tetap dendam)

Nadzrah said...

OMG!!!!
x x!
kenet s/u jer
tu sume idea kak nad
hohoho~~~
kenet x de tarikh lahir!!

cIk JanNah said...

wah..
best!!
igt 2 dendam ttp dndam..
hee~

myZone | When Anuar opens to public said...

Kak dha : ha.. ok.. nak semayang dulu ke ha?

tetap ingat solat tu... :)

kesimpulan

NAD MMG SGT NAKKAL!!! Leh ganti Adlin Wakenabeb nih

really enjoy reading ur entry :D

fingerscrossed said...

kalau hal2 tentang polis ni,
aku pun akan menggelabah...


Nice plan...

:-)

Kesian kak dha

♥miss zaza♥ said...

hahaha,
i pon tatau napa i buleh g tnye "nak solat dulu ke?"
panik punya pasal.

kecian aku ;(

ContemplatingAlone said...

hehhee semua pon kna kan zaza.. guud2 hehehhe atleast korng sayang jugak kan!! heheh... KAK DHA MEMANG HATI TISSUE.. KENEK N DOL memang muke evil! haha

job said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

© 2008 Por *Templates para Você*