Monday, February 16, 2009

Kitar Semula itu bagush!


korang taw x???

korang taw ke x????



korang taw x yg buku telefon yellow pages tuh, x bley di recycle???

korang taw x yg x sumer plastik bley recycle??


haa..
klo korang nk taw
antara 7 logo recycle kat atas ni
ni 1 ngan 2 je bley recycle
nombor 3 ke atas, plastik tuh x ley recycle da taw...









tapi...
selain tuh,
kalo korang x mo recycle kat gedung2 recycle
korang ley guna semula okeh!

cam budak neh buat!



fesyen terbaru okeh! trendsetter! yezzzzzzah!





takde selulit pon bontowt i taw! u ade ke bontowt cam i? ahakz




p/s: aku cilok pic ni dr blog sape ntah... di tangkap oleh eric madoja kowt... (takut kene saman. uhuk2)

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nad tintong :p

Iris said...

ko mmg xde kije pos mende neh..
hahahha!!

syaifuddin said...

cun2 .. nnt bagi pakaian tu nak ?

Ms. Sleepyhead said...

eh..trex kata kan...
(trex la kata..bkn aku!)
yg plastik no.7 tuh bleh recycle..
n kebanyakan plastik kat malaysia ni gune plastik no.7..
yg sebenarnye..hazardous kepada kitanye health..(boleh bawak kanser)..

nak tau no bpe plastik tu..biasanye ade kat bawah botol/tupperware/tipuware tu..

(kalau info aku salah ko salah kan si rasaksa kecik tu ok?)..

p/s=kalau btul..thankz kpd aku yg menyampaikan info.. ha ha ha

Afiq's Diary said...

Cuba bygkan kalau cik nadzrah ikut langkah yg sama ppi recycle..? Recycle kain langsir burok wat tudung.. Beg plastik jadi baju.. Daun2 jadi kain.. What say you... Hurm..

fingerscrossed said...

WAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGG!!!!!!


tengok 10 juta kali pun tetap nampak buruk budak tu

kurang didikan moral ni!!

A B E said...

telor budak pkai bikini tu buleh recycle lor...ko pasan x ada logo recycle kt telor dia???

© 2008 Por *Templates para Você*