Thursday, February 26, 2009

Khidmat Negara

hari tu p melawat adik kat PLKN Alor Gajah
hahaha
kelakar bler pk, camne lah adik bley dpt tmpat yg sama dgn aku dapat dulu
company pun sama. Charlie
haha

PLKN mmg seronok beb!
itulah antara zaman remaja yg akan aku kenang smpai bler2
bnyk aku belajar kat sana
kerjasama la pling penting.

kawan ngan non malay, dorang memang best!
jupe laki2 kachak
ehem2..
aku pernah try ejas sorang budak tuh
tp dier cam x minat je kat aku
ye la.. x lawa
gumuk, muke cam bulan.. aish~~
kesah ape, bf aku kata aku comei je. ekekekeke

tp skrg aktiviti dier dah x lasak
aku tnya adik aku, kalo wat Wira Jaya kat mana?? (wira jaya satu aktiviti yg mana kene duk dlm utan)
adik aku ckp wat kat blkng kem
wut d hell?? x adventure langsung!

pastu aku cter la, dulu company aku lepas tembok 12 kaki sekejap je
die ckp, skrg dah xde tembok 12 kaki da
men tembok 6 kaki je
derrrr~~~

x adventure langsung
patut la remaja skrg lembik je~
duhh~



nizam n syafiq




ni adik aku ngan kawan dier. sumpah tinggi gaban budak tuh!




ni plak zaman aku PLKN. hahah!! teka mana aku kalo hebat. =P



*********************
p/s: nak cter 1 cter yg dicterkan oleh lect aku

ade 4 org pelajar, dorang keluar malam. hangout la kat club, minum arak sumer. pastu dorang baru teringat yg esok tu ade exam.
pastu dorang dah x larat dah nak p kelas esok, dorang pun pakat2 yg dorang akan cakap kat lect yg dorang pergi buat research kat luar and tayar dorang pancit on the way balik.

pastu, esok dorang x dtg la test tu
dorang dtg lusa nyer...

dorang pun bgtaw la reason tu kat lect

lect tu pon kata, "ok, it's not a problem. i'll give u another test tomorrow"

student2 ni pun suke la sbb lect dorang termakan kencingan dorang tuh

pastu, esoknye test

dorang ditempatkan di 4 bilik yg berlainan utk jwb test

soalannye ade 2 je

1. Name
2. Please state, which tyre that got punctured the night you skipped the exam?


10 comments:

Iris said...

mr jay rox!!!

Nadzrah said...

haha!! betol2
Jeya is dem rawks!

♥miss zaza♥ said...

hahaha
sekali aja tgh gmbar PLKN ko tu aku dg bley cm mana 1 ko kenet
hahaha ;D

oh oh
jeya la cite sal students tu??
rindu jeya la
huu
hes cool
hensem of course
lalala ;D

Ridhwan said...

OMG! sape yg berdiri dkt belakang tu?

jeng jeng jeng!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kamu tengah depan skali tu kan? :p

kemen gatal nak ejas bagai :p

rizz said...

tringin msuk plkn hikss tp xdpt le.xtpilih time tuh..my 1styear lak tu

Afiq's Diary said...

Hurm.. Tapi kan time kitorang lagi best.. Kitorang tak dok dalam dorm.. Sebulan kat kawasan mcm padang jarak.. Berhabuk and berpasir gaban.. Tidur dalam tent askar yg bagak atas katil lipat askar.. Kipas kecik 2 je dalam khemah.. Takde almari lagi..

And just imagine apa jadi kat kitorang time tengahhari.. Jadi ayam panggang dalam khemah.. Lagi adventure..

Nasib baik sebulan je.. Then pi IPT untuk modul2 lain..

Oh... kenangan..

scenenseen said...

heheh.lect ko citer based on true events ke tu?
pretty darn smart he/she is.
the kids didn't know the art of cheating at all. harhar

cIk JanNah said...

apakah yg bakal mereka jwb dlm test 2 erk??
kehkehkeh..
ha amik..
;)

reena said...

payah nak jwb test tuh?? ekekeek....

© 2008 Por *Templates para Você*