Thursday, February 12, 2009

Kenapa Kenet??

ramai yg tertanya2 kpd dirikuh ini

mengapa kenet????????
mengapa harus kenet??????

ngaaa~~~~

kenet/kenek, merupakan satu panggilan yg tidak asing lagi bagi budak2 kelas BTSL 4A
Kenet yg nama sebenarnyer Nadzrah. beliau merupakan seorang pelajar di UiTM yg sgt comei, baik hati, periang, ayu, bersopan santun, pemalu, dll.... (sungguh aku menipu)

pada awal2 mula perkenalan, aku senang membahaskan diriku nadzrah, tp dr kuantan aku dipanggil nad or saiko..
tp, kat melaka ni, ramai sgt nickname nad
maleh aku ramai sgt nama nad
so, aku decide
letak je la nickname nadzrah
cun wut?!
nadzrah yg bermaksud penyelia...
ngaaa~~??


di jadikan kisah
pada sem 2 yg lalu (skrg sem 4)


di cafe UiTM KBM...............

Alina: weyh, ko dpt on9 x? aku x dpt la..
Aku: jap weh. let me check. ececeh

few minutes later....

Aku: weh!! ko dpt connect x? (di sini aku terkantoi. instead of pronounce connect with /kəˈnɛk/ aku pronounce dier /konek /.... plz jgn gelak okeh! aku seyes ni!.)

dah la time tu aku menjerit dlm cafe
satu cafe dengar kot!!!
dayyum!!!

Alina: weh, ko sebut ape td??
Aku: (muke selamba) /konek/.. npe? korang x dpt /konek/ ke?
Alina: (ckp slow2) weyh, bukan /konek/ la, /kəˈnɛk /
Aku: (terpinga2) OMG!!! malu weyh!!!!!!!!!!!!!! hahaha!!! (gelak nak cover malu)

dan.. semnjak arituh
satu kampus tersebar akan kelucahan yg telah aku terbitkan
lantas, celucon aku itu dijadikan satu modal bg mereka2 yg keji utk memberi aku satu nickname baru
iaitu.. kenek...........

damn... korang mmg damn..
korang saje kan?
nak biar org tertnya2 npe nama aku kenet
biar titik hitam itu selalu di kenang bukan??????
arghh!!!
korang keji~~~~~~~~~



tp, lelama aku layan gak dorang panggil aku kenet
ok la kenet
jgn /konek/ sudah okeh!



p/s: sumpah aku x taw sebut betol dier camtuh... aih~~ sigh.... malu2...

19 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhakhakhakhakhak...kalu nuar kt tmpt kejadian...harus haku guling2 nih!!!! :D WAKAKAKAKA

Nadzrah said...

malu weyh!!
keji2!!
nuar pun sama cam dorang taw
kejian~~~
huhuhu~~

♥miss zaza♥ said...

KENET!!!!!!!!!

hahaha
nti i cerita kat anak cucu i nti napa makcik ni dpt nama KENET ;p

Nadzrah said...

kak dha
jgn cube2 mengajar benda2 lucah kpd kanak2 okeh
hoho~~

PoJenG said...

haha
dan sekarang kite telah tahu
dan haruskah disebarkan?
hoyeah!!!

Nadzrah said...

owh...
jgn disebarkan~~~
plzz..........
uhuk2~~

~dARlee zURiS~ said...

adoiiii..
nyorok bwh meja tak?
ahaksss ;P

Cik AniS GalaxY said...

x sangka kenet nie LUCAH...wakakaka.
gelak guling nie....x tahan lor...hehehe

Muhafis said...

uitm mane? i segamat.. huhuh..

Muhafis said...

ade sedikit kelucahan di blog ini.. =p

Nadzrah said...

zuris: nk nyuruk, tp takut nmpk lg kantoi. hoho~~

anis: x sengaja la nk lucah2 =P

hafis: i uitm melaka la... mn der lucah.. accidentally okeh. huhu~~

reena said...

hahaha.... nickname yg mencbr nih kalo nak bgtau asal-usulnye...

$UaM$T][M said...

hye there..
u r more horny then me meyh..
hahaha~
k o n e k

pergh!!!!
baru aku tau asal usul name yg kiut itu..
jeng3!!!

ContemplatingAlone said...

heheh.. hmmmm kenek~ i tot sebab lebeyh kurang macam renek ke.. hehhe



ps- woah.. saye baru perasan enpon kamu mahal~ woah!

Nadzrah said...

kak reena: sungguh mencabar weyh..
huhU~~
tp lebey baik x yah gtaw
=P

faiz: ko mmng lucah faiz
lg lucah dr aku taw x

bobo: renek?? sy x renek , mana mungkin berkaitan ngan renek. hoho~~

dat's not mine lor
ikhwan's
lend for a minute =P

Ms. Sleepyhead said...

cis..camni ceritanye..

ko mmg dr dulu suka cite bende2 lucah~!

Afiq's Diary said...

Huhuhu.. Susah jugak kan bila nak pronounce english slanga sedangkan lidah kita dah biasa dgn malay words..

A B E said...

"kenok" pon sodappp

Nadzrah said...

asz, mmng camtu la cternyer... plz jgn spread.. huhuhu~~

adiq, taw x pa... sbb tu dr kecik kt kene didik anak2 ckp emputih. haha!

kenok?? wth is dat??

© 2008 Por *Templates para Você*