Tuesday, February 3, 2009

seperti nangka busuk....

ptg td
after meeting
aku p MARA
melantak ngan Alina
lunch yg biasa dan simple jew
murah je mkn kat MARA ni
bawah RM 4.00 dah kenyang

lepas je makan
aku pun p bayaw air
pastu nak blah la ni
duk cari2 Alina
manalah dak Alina neh
then aku blah je la
sambil2 jalan
aku dok pusing2 belakang
cr member aku tuh
takot2 tertinggal

aku pun jalan...
keletak, keletek, keletuk, keletak,.. (bunyi terompah aku)
aku mmg terkenal dgn pemakaian terompah neh
even terompah aku pernah patah dua pun aku still x serik lagi
haha!!

pastu turun la tangga MARA tuh
ngan bergayanye...
sambil cube mengawal bunyi terompah aku yg keterlaluan
tetiba, aku hilang kawalan..
"Astaghfirullahhala'zim!!!!!! " aku menjerit!


ya...
gue tergelincir..................................
wuwuwuwwu~~~~~~~~

waktu tu yg aku nampak, terompah aku dah melurut jatuh ke bawah
elok jer terompah tu slide..
aku plak terduduk cam nangka busuk kat tangga tu
sumer mata memandang ke arahku
antara mata2 yang memandangku adlh juga lecturer ku
huhu~~
Madam Aida kat belakang
for sure dier ketawa terkekek2 ngan Josephine
siot betol tangga ni!!

ngan selamba
aku bangkit dari tmpat duduk ku
melangkah turun
dan kutip terompah aku balik
dan pakai
lalu blah...
adoi..~

makcik jual eskrem kat sebelah tuh mesti kesian tgk aku jatuh cam nangka busuk dpn dier
mesti dier rasa cam nak belanja aku eskrem
hu~

hari ini yg malang + memalukan... aih~ sigh...




p/s: ni sume petanda yg aku x patut dilantik jd treasurer for TESL society!! mmng nak mampos dorang neh! grrr!!

10 comments:

♥miss zaza♥ said...

Astaghfirullahhala'zim!!!!!!
kak dha gelak guleng2
hahahaha

Nadzrah said...

siot kak dha!!!!!
wuwuwu~~

Iris said...

hik3!!
nazrah..
lawak r.. aku byg lecturer kte gelak lg r klako jdnye..
huhu~
pndai lak ko cover malu ble da jtuh tu ek..
hehehhe~
pape len kli jln molek deh!!

congrats 4 d treasurer.. aku vote ko td..heee~

Nadzrah said...

adoi!!!
aku sgt malas menjadi aktif sem ni
knp la korang sgt keji weyh!!!

seyes aku malu beb...
seb bek pakai suar
kalo pakai kain mesti terselak bagai
haha

myZone | When Anuar opens to public said...

alololo...nuar pun pernah alami mende yg samer ok...lagi tewok smpi bersimen kaki 2 bulan...huhuhu

hati2 pasni..fobia ngan tangga tetinggi nih

paCat said...

Wahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahha...



Aku gelak lagi..


hahahahahahahahahahahahahahahahaha..


pstu aku pun cm nk gelak lagi..



ngahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahaha..!!



p/s: KO masuk sarkis xbitau aku pun ye?

alif-mikail said...

tak nampak pun gambar jatuhnya.. tak real la pemberita ni lalalalalala

fingerscrossed said...

Berhati hati di atas tangga...
Nanti jatuh cam buah nangka...
(Waah... It rhymes...)

ContemplatingAlone said...

heheheh gud2.... saya hampir jatuh ... heh.. lain kali bwat2 la pengsan ke... senak ke.. meraung ke.. sure orang takkan gelakkan!!

scenenseen said...

perhh..
ko ni memang pak lawak berjiwa tegar la nadzrah.
ko memang selamber!

© 2008 Por *Templates para Você*