Monday, September 15, 2008

Vice Chanselor! of UiTM!! weee!!~

hu~..
antara ramai2 pemimpin atau khalifah di muka bumi ni, except my folks, Rasulullah, n dr mahathir, the fourth award will goes to
Datuk Sri Professor Dr Ibrahim bin Abu Shah!!
fuhh~
td lepas p fotostat ngan dila n nab
ktorg p la nak blik uitm blik
then, terserempak ngan vc!!
fuhh~
dah la adore dier gler babeng
da dekat da neh
kaki ni nak je melangkah salam beliaw
dub dab 2!!
nak salam tnk
salam ke tak
dila ngan nab x p salam pun
tp dr dulu mmng da setting nak salam bapak angkat aku neh
wuih!!!!!
lantak ar

lantas ku orakkan langkah kaki ke arah beliaw dgn senyuman seindah suria,
ku hulurkan tgnku yg putih gebu seperti gegula kapas lantas menyalamnyer cam salam bapak aku...

fuh~~~~~
MISSION ACCOMPLISHED!!!!!!!!!!!!!
ngaa~~~~~
then dila ngan nab pon sebok2 nk salam gak!
ceyt! td tnk salam
haha

reason y aku adored dier gler babeng maybe sebab muke die ade
iras2 bapak aku kot
secondly, dier ni mcm
gangster2 sket, haha!! i laike!! nampak ketegasan dier tuh
thirdly sbb dier
chansellor uitm kot
4th ly maybe sebab aku nmpk die ni
low profile je, p function td bwk kete sndiri, mn der pakai drebar... fuhh~ salute!
aku rasa, perdana menteri seterusnye sepatutnye dia!! ya!!!!! sy sokong 100% sure pendidikan org melayu xkan terabai..
sy syg VC sy!!!!!!!!!
weeeeeeeeee~~~~~~~~!

7 comments:

Ms. Sleepyhead said...

bab misai tu bapak ko ngn dia sama kot~haha

nadzrah said...

haha! tu la sapal...
dat's y i adore him... heee~

.miss zaza. said...

btol la kenek
ada iras bapak u
hahaha
kenek senget
haram dowh salam ngn vc
bkn muhrim
hahaahha
ampon kenek

paCat said...

Misai beliau..!! Sgt cool..!!!

qieynah said...

hahaha, xpnah aku nk meminati para guru apatah lagi mereka yg bergelar VC...kalu vincci aku minat!

nadzrah said...

haha! muke vc cam bapak aku! mestilah aku adore bpkku.. wee~!

student universiti yang lebih high class said...

First, your English is so bad, you cannot even string a sentence. Second, UiTm claims to use English as the first language. Third, your VC is a weird guy who likes publicity without any academic crebibility.

© 2008 Por *Templates para Você*