Tuesday, September 2, 2008

Aku bakar korang kang!!!!!!!

KORANG MEMANG AKAN KU BAKAR IDOP2!!!!!!!!

haaaaa~ kurang pahala pose aku..
huhu

ni la padah ade rumet gler
ha.. tetapi aku stil gumbira kerana dpt menyeleberatenyer..
arr...
dengan ini, sy mengisytiharkan, umor sy sudah 20!!!
x de belas2 lg dah
lantas ini meletakkan dila pling budak2 dlm rumah ini
huh!
budak hingusan!!
haha

kpd kak dha, kak nor ngan kak nad..
tunggu je la k,
akan ku kenekan korang sebagaimana korang kenekan aku!!!!
warghh!!!!!!!!!
geramm2!!!!!!!!
x sbr nk blas dendam neh!!
hish2!!!

meh aku cterkan ape yg dorang buat:

time tu aku ngah gayut ngan sumone sambil on9 membalas komen2 dan ym drpd member2ku yg wish besday
tetiba2
tupp!!!!!!!
BLACKOUT!!
lacincau betol!
time besday aku ni la nak black out
then aku sambung jela borak2
tetiba, kak nor ketuk pintu
"kenek2"
aku pun kuar la bwk lighter sebab ingat dorang pun cuak x de karen.

tetiba jer
KENEK~~~~
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
mak!!!!!!!
bertuah punyer hosmet
bley si dila ni pakai telekung ngan muka sebijik cam hantu takutkan aku
cilanat tol!!!
aku dah la alergik terhadap makhluk2 istimewa neh

fuhh!~
seb bek besday aku bulan pose
kalo x,
naye aku nk lelap mlm neh
huhu~

dila, x maw letak pic ko yg buruk itu kat dlm blog aku
huh!!
kambeng la korang neh!!!!!!!!!
aku bakar korang kang!!!!!!!!!!!

4 comments:

.miss zaza. said...

kenek x syg k dha dh ke???
smpai ati nak bakar k dha
hdop2 plak tu
huuu
=(

nadzrah said...

x kire2!!! nk bakar gak!
haha!
korang jahat
menakutkan aku idop2!!

.miss zaza. said...

hahahaha
kenek rowk!

safwan said...

hahahaha
happy birthday la wei.
dah tua da minah saiko ni..

huhuhuh

© 2008 Por *Templates para Você*