Monday, September 15, 2008

Kak dha Tagged Kenet?

ingatkan tagged ni limited to picture only.. LOL.. survey2 pon bley upenye... ngee~~
layan~ zass!!

1) 5 tabiat buruk anda time skolah

.:. dtg lewat even sekolah seberang jalan je. hehe

.:. tiru homework kawan (xpndai)

.:. berbual dlm kelas sampai ade 1 time tu, sorang cikgu BI aku bling ngan kapur pasal galak sgt berbual.. hu~

.:. saiko dak2 pasal aku pengawas yg pling kerek skali.. haha

.:. hasil rampasan pengawas tu aku buat harta (i.e: keychain patung, gelang, cincin, rantai, etc.. Subhanallah.. jahatnye aku.. isk2)

2) 3 favourite subject anda...kenapa?

.:. Biology... pasal cikgu Kassim ngajar cam best. tp foul gak spm gue~ yuu~!

.:. BI... err.. sbb ni jela subj aku ley score sket.. wu.. yg len, hampeh!

.:. Matematik Moden!!! beb!! cikgu nyer hawt gler!!! cara ngajar pon skills!! luv him!!

3) 3 subjek yang anda tidak suke..kenape

.:. Fizik.. sebab pernah kene perli ngan cikgu pasal tnya soklan kat die (time tu sume budak salute aku la pasal berani bertnya soklan kpd cikgu yg garang tahap dewa tuh.. haha)

.:. Matematik Tambahan.. pasal cikgu nyer mude lg.. bajet2 je.. x pham study ngan die.. hu~~

.:. ICT.. hu~ cikgu nyer suke lepas tgn.. x mo cite..='(

4) Menarik pada kamu...

.:. x phm soklan neh... ape yg menarik pd gue ke? hmm... x de kowt.. err... sepet bley?


5) Kamu paling suka..

.:. wat havoc~


6) Anda tidak boleh hidup tanpa..

.:. x ley idop tnpa udara... hnfs.. hnfs...

7) Setiap malam sebelum tidur,siapa yang anda hubungi

.:. not every night la... ade la... sum1 itu.. =P

3 comments:

chupa chups! said...

ape nie?ape smue nie??ko mmg bemasalah kn kenek??haha

nadzrah said...

ha'ah la... aku culture shock dowh! haha

chupa chups! said...

nak bende nie!!hehe

© 2008 Por *Templates para Você*