Wednesday, December 29, 2010

bola itu bulat bukan?


whew!! it has been ages i havent post anything on my blog. password pun kene reset balik haa. hahaha


of course fokus aku pada topik hari ini adlah kemenangan Malaysia dlm juara AFF Suzuki Cup yg baru tamat beberapa minit yg lepas.
YEAY!! of kos la menang, kalo x menang x hapdet la blog. =p

well, im not really fan of football, soccer or what ever it is.
frankly speaking. i dont even know what is offside!! haha but i really2 love to cheer for my country or any thing that related to me secara langsung or tidak langsungnye.because i believe with my little tiny support, who knows, it might give them a little luck!
once again. congratulations to our team and K. Rajagobal. u all deserve it!


few pictures time p sokong kat bukit jalil hari tu.
kelakar sungguh dengar pelbagai alasan yg diberi pihak media lawan. nonsense.
kata Malaysia pakai dukun?? wut the?
bukan dukun Msia semua berguru dgn otai2 dukun kat sana ke? ahaks!
mungkin kt menang hasil doa dan solat hajat rakyat Malaysia an? an? an? hehe



masa p bukit jalil tu, ade sorang mamat indonesia lalu dpn aku n keluarga aku.
penuh sinikal die berkata "bukan boleh menang pon"
abang aku senyum je kat die. alahai... mesti smpai skrg die ter
pikir. agak2 sebab mulut jahat die la dorang kalah. ish2.

well.. what ever pun. tahniah kpd pemain Indonesia yg bagi aku bermain dgn penuh semangat kesukanan dan sgt berhemah. begitulah baru satu rumpun. tak gtew? hehe
Indonesia juga menang ditempat sndiri dgn mata 2-1. tahniah.
bagus tengok penyokong Indonesia yg penuh stadium dgn ribuan penonton berbaju merah putih. smart sgt!
ade juga penonton indonesia yg bertepuk tangan ketika Malaysia naik pentas amek hadiah. ini menunjukkan x semua rakyat Indonesia tak boleh menerima kekalahan.

semoga kt bertemu lagi di padang wahai Indonesia! sesungguhnya kamu telah menjadi pesaing yg hebat buat kami! peace!

tahniah sekali lagi pasukan Malaysia. we proud of u. ;)


3 comments:

DanieL AdiE said...

TAHNIAH UTK U YANG AKHIRNYE HUPDATE BLOG JUGAK!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/major-problem.html

Nadzrah said...

it is damn hard ok! hahahah

fingerscrossed said...

Bola itu sfera...

Anyway, congratz Malaysia!
Jumaat cuti!!

© 2008 Por *Templates para Você*