Thursday, April 30, 2009

My Obsession~~!!

Kenalkan sumer...
ni pet saya
namanyer J'Lo

hehehe...
ni la obsession aku
kalo bukak tenet je mesti layan pet aku neh
pet ni aku bela dr Pet Society kat Facebook



ni J'Lo dalam bilik ye..



J'Lo suke men Lompat P


J'Lo hebat taw, tiap kali lumba mesti dpt no 1.
x sia2 aku suh dier prektis tiap ari. haha


pas menang, mesti dpt duet.
pas dpt duet, bley la beli keperluan2 dapur sket. haha


dah beli makanan, baru lah bley sumbat dlm mulut dier.
J'Lo ni kuat melantak sket. mcm tuanyye la gak. haha


ni dia J'Lo dan rumah nyer... besar kan umah dier
umah jiran len sume kecik2
hak2







selain Pet Society
aku gak layan men My Brute
game gadoh2
kalo menang dpt kumpul point ke next level
cool gak ah


nama wira aku adlh Syainadz. hak2

ni, Syainadz ngah feat neh
go syainadz!!! hehe


cam bese lah, berkat doa aku, syainadz mesti menang
haha






next obsession adlah Battle of The Band
dpt dr Facebook gak
seronoknyer game neh,
kt feat ngan member2
sape fame level pling tinggi
hebat la tuh
stkat ni aku nyer fame baru level 43
anak2 ikan lg neh
huhu~

NEXT!
Mafia Wars
cool...
femes gak game neh kat Facebook
lebey kurang same je ngan game Battle of The Band
Experience Level sape pling tinggi
dier la hebat
hehe..





Word Challenge!!!
my next obsession
ni game susun2 huruf
budak2 TESL patut main ni
menguji vocabs anda ye adik2
sape dpt buat vocabs paling banyk
memang hebat!
ni pun aku dpt dari Facebook



pastu, nanti
dier ade ranking
saper paling hebat
duk paling atas la

aku x hebat
dpt tempat ke 12..
wuwuwuw~




jadi rerakan...
same2lah kt menjayakan Facebook yg penuh dgn Games dan Kuiz yg gaban!!!
hahaha
till then
chow chin chi

9 comments:

♥miss zaza♥ said...

semek!!!!!
setadi pte la
yg kau g layan pet society ni apa hal ;P

fingerscrossed said...

dulu aku main semua game ni
agak leka jugak la
skrg dah bosan...

Kenek said...

warghh!!! dengki!!
kak dha men blog bley plak
wuwuw

Kenek said...

haha pami..
tgh hot ni
aku layan la
:P

rizz said...

hahhaha rjin bebeno ye men game online:p

j-u-n-e said...

eyh u punyer pet tu.. mcmane bley cepat sgt naek level ek.. haaa yg dlm pic tu, umah mary tu umah pet i la.. umah pet i kecik je..

haa satu lagi, try maen restaurant city kat fb.. besh gak taw...

Kenek said...

rizz: hehe... blog pon on9 gak..
hehe

june: adela rahsia i
i pakai bomoh taw!
kasi dier cpt naik
haha

paCat said...

aku tak penah men menatang di atas.

Kenek said...

try ah men pacat. besh!

© 2008 Por *Templates para Você*