Wednesday, January 21, 2009

Nabil.... ishk2....

pg td, bersamaan 21/1/2009 aku dikejutkan dgn berita bahawa classmate aku tlh dikejarkan ke hospital..
OMG...

teruk ker dier..
sakit padia..

then, kami pun beramai2 la bersepakat p melawat Muhammad Nabil tghari tu...

pastu cter punyer cter.. sakit gastrik upenye...
hak2
ntah hape2 nab ni
ingat kene bedah ke ape ke, gastrik jew upenye... hik2
tu laa
diet x bertempat
pose tu lenkali sahur
minum bnyk air...
yada yada yada.... (ibu yg prihatin)

ni lah mangsa rogol terbabit... sgt kesian..

sgt sedih kawan aku sakit (bukti bakal ibu yg sgt prihatin)


haha
papepun
wish nab lekas sembuh
jgn jd appendix pulak sudah...


pagi sebelum melawat nab, ade amanat VC
seronok rasa siaran langsung dr shah alam
dier punyer mc sgt kelakar.
haha

nota lutut: semoga UiTM akan terus membangun dr segi akademik!! idop UiTM!!

7 comments:

safwan said...

last sem for kesat, kitorg dipaksa dgr amanat menteri pengajian tinggi live feed dari ukm bangi. stuck kaw2 hinggakan tak smpi 1 jam event tu kitorg da bole balik.

streamyx, sila tukar nama ke screamyx.

ape2 pon, bersyukur gak la bcoz of the miserable-ness of the service, aku tak merana dgr ceramah.

hihihi~

(merepek, aku tau.)

myZone | When Anuar opens to public said...

lucu jer gbr ibu prihatin tuh...huahuahua :D

fingerscrossed said...

Owh... Gastrik je rupanya...
ada orang bagitau Mon accident...
Salah dengar agaknya...

paCat said...

Ade bakat jd mak ~

cIk JanNah said...

alalaa..
cian nye kwn die 2..
ade harapan 2 sang ibu prihatin be a real mom..
heeee~

reena said...

hehe....berlakon pandai yek....

HIDUP UITM jugak!!!

Nadzrah said...

hak2... sy mmng ade sifat keibuan okeh!
hek2

© 2008 Por *Templates para Você*