Monday, December 29, 2008

Pembantu Mesra Pendaftaran (mesra la sangat)

seminggu itu sgt penat
seminggu itu sgt bererti
seminggu itu juga sgt menggembirakan

haa...
tu pasal la dah lebey seminggu den x update blog den ni ..

abes exam tempoh ari, member aku ajak aku join teman dier jd PMP (pembantu mesra pendaftaran)
aku rasa drpd dok kuis2 kaki sambil makan cekedis kat umah
baik join menda2 neh
dpt la income sket2 plus dpt la pengalaman cket2

hee...
seyes sgt bermakna ape yg telah aku pelajari dalam program PMP ni!!!!!
cool!!!

aku telah belajar macamne utk berada dlm satu meeting penting
menjadi antara org2 yg terpenting bg menjayakan satu event
bagaimana pentingnya kerjasama
mcmne nak menjadi pemimpin
mcmne nak handle masalah
macamne nak wat kertas kerja n pembentangan
camne nak bersuara

fuhh~
mmg best
mule2 join taklimat tu rasa bosan la gak
x de member
yg ade dlm tu sume PMP2 lama
cam rendah diri la gak
tp2 last ok

masa pembentangan kertas kerja, bersama ketua2 biro n assistant (aku haruslah jd asisstant, melampau la baru nek dah lead)
aku assistant biro Kesihatan (tgk badan la beb!)
haha
first2 join meeting ngan pengarah kampus
fuhh...
mmng bes
first time aku rasa meeting yg sebenarnya2 meeting
mmng kagum ah!
tgk ketua2 biro bercakap
perghh!!!
mmg stail pemimpin syiall!!!
cayalah dak UiTM!!!
salute!!~

satu ari nanti nk jd cam korang la!!
nak jd cam kak hanis, tony, kak iman, hafis, rasidin, syafik, fatin, yati, nilam dan sume2 lah!
korang mmng best!
cara korang organize nak elak problem mmg cool!

nasib bek PMP ni kene ikat setahun, kalo x kene feat lg la sem dpn nak jd pmp
hu~~

nota lutut: pengalaman ni mmg betul2 bermakna wat aku yg baru mula bertatih2 ke dunia dewasa.. ececeh!~

ngan ayna husna.. sebok no suh aku upload kan pic dier skali. kui2~



ni ngan Walter a.k.a air mineral water. haha. biro makanan Walter ni

ni la antara2 PMP yg menggerakkan proses pendaftaran pelajar baru dgn jayanya. gud job guys!

sesi bergambar PMP2 dgn pelajar terakhir sekali yg mendaftar ( kaler pepel baju) sian dak tuh.. haha

ni masa pagi2 hari pendaftaran tu. mata pon still sepet kene bangun kol 6.30. hoho~


ni lak time meeting ngan pengarah. (pengarah xde dlm pic. on call.)

tapi kerja kitaorang x abes lg, ade lg 4 ari baru abes... huhu~

8 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

nak dftar gak...nad uruskan ek...kikiki :D

nadzrah said...

yer dik,
nak daftar koz ape ye?
sila lengkapkan borang kat dlm file hijau tu yeh..
hak2~

♥miss zaza♥ said...

semek!!!

hebat nya....
jeles!
grrr..

ContemplatingAlone said...

heh... terperasan nama TONY?? wahhhh hahahhaha comel je kamu nak jadi macam tony! ahhaha

nadzrah said...

aiiyye kak dha...
sem dpn try apply lg okeh!!
tp mmng seyes penat la!
hu~~

bobo.. x mo jd mcm tony in fizikal way la.. huhu~~

paCat said...

hahahaha ~ tu la, TONY THE NADZRAH ~ atau Nadzrah The Tony : Aih..ada pape kaaa nii?

hahahaha..

unpretentious said...

mane gambar adik comey nie??
upload cepat...!!
haha3x

$UaM$T][M said...

pergh!!
jadi akak PM!!!!
respect r..
feel free to visit my blog keyh..
ahakz~~

© 2008 Por *Templates para Você*