Sunday, December 21, 2008

New Addiction -KOIZORA-


Sedang diriku sebok2 mendunlod cter First Kiss yg x sudah ni
then, i came across with a quick preview of a Japan Drama called KOIZORA
tengok tajuk je dah rasa cam best
ape lagi
pantas je jari mengklik dunlod tuk episod satu
muahahah!!!!!

dah tgk preview dier, best dan tgk komen2 org
org kata cter ni sedey
wuwuwu~~

sambil2 mendunlod yg mungkin x siap2 tuh
aku try la cr kat youtube cter dier
tp x de
pastu terjupe laman web http://www.mysoju.com
layan la ape lg!!!
muahaha!!
baru ngah tgk ep. 1 http://www.mysoju.com/koizora/the-movie/part-1/
nmpk best!!
ehem2~

sebenarnye, tarikan utama cter neh haruslah hero die yg cun+kacak+gagah+putih+tinggi=perfect

ngahaha

7 comments:

you are now in my zone said...

first kiss pun tak habeh2 nuar donlod taw...come Koizora lah plak... ;)

nadzrah said...

nuar!!!
kamu sgt pantas komen blog nadz ea
hahaha
baru bper jam upload dah nuar komen
hahaha!!
hebat!

first kiss nadz tinggal 2 episod je lg
thee...
x sabar!
cter koizora ni try tgk kat laman web yg nadz bg tuh
x yah dunlod
ala2 utube gtu
besh!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Oi Nadz...rekomen kat aku cite korea yang best...dgn laman web nak download dye skali...

♥miss zaza♥ said...

best ka cita neh?
hehee

Kim Yun Il said...

alamak..si awei jepun tu sangat...KAWAII!!!sape namanya?owh..aragaki yui..nak tengok gak...

ContemplatingAlone said...

huh!!! ape tgk laki!! korang ni..tgk la gadisnya yang comel sght!! ewahh!!

Ms. Sleepyhead said...

rambut dia memang mengancam siot..~uuu...(berdarah hidung)~

© 2008 Por *Templates para Você*