Thursday, January 14, 2010

super advisor=supervisor


Dari semalam, satu kelas BTSL 6A khususnya, semua sibuk meminta salinan nama2 lecturer yang available utk dipilih sbg advisor
setelah ditambah ditilik dan ditolak oleh kepakaran aku berfikir dan memilih
aku telah memilih Madam Jagan
muahahah!
jgn jelesh ye rerakan
first come, first serve k
kol 8 pagi lagi aku dah tercongok dpn pintu bilik dier dgn Hamdi
lepas je dier tgk muke ktorg
dier pon kata: owh... i know u guys. i had been teaching u last semester right?. okay. okay
punyerlah sewonok hati bukan kepalang!
bukan senang taw nak dpt lect yang best
buatnyer dpt advisor yg rumit tumit!
mati katak la aku ngan Hamdi tu.

bincang punye bincang, dier pun kata no hal
boleh jumpe anytime
dier kata, kalo x dpt jupe kat kampus, kat rumah pun boleh
punyerlah baik advisor aku ni
ayoyoyo!

harap2, next semester aku berjaya menjalankan praktikal aku sbg guru dgn bergaya dan hebat!
hehehehe...
aku dgr bnyk betol cabaran jd cikgu praktikal

siap dgr ade yg ckp : "bontot cikgu ni besar la", "cikgu carikanlah makwe cantik cam cikgu", cikgu jadilah makwe saya".
adoiyai~ dah lah aku ni bnyk asset2.. tak fasal2 kene mentally harassment. huk2

tp, aku sbnrnyer sgt bersemangat utk menjadi cikgu
mungkin mmg aku suke mendidik
maklumlah, mak ayah guru kan... hehe
tp sebelum melangkah ke sem hadapan, i hope i can do best for this sem! wish me luck!

8 comments:

Iris said...

all d best! aku lom de supervisor lg.. haha!

GhOsToNe said...

slmt mnjadi cekgu!

Nadzrah said...

nad: all d best to!
ghost: ehehe.. sem dpn. lmbat lg

Hakim Hakemo's said...

eh, nad.
pic kat atas tuhh look alike je.
:)

Nadzrah said...

lool alike who? hehe

joegrimjow said...

smangt ku pon nak jadi pengajar
mgkin lain caranya je kot

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

spe kata bontot ko besar?wakaka (ini jer ayat yang aku dpt tangkap dari entri ini)

AdiE said...

yang, i baru perasan entry yg nie..
huhuhu,,,sory yang..

bdw, sy la HAMDI yg nadzrah maksudkn tu..huhuhu..
x sbr nak g praktikal nmengajar same2 ngan U yang...

~daniel adie~

© 2008 Por *Templates para Você*