Sunday, March 8, 2009

Karikatur

smlm, ade aktiviti ppkp.. (betol x ek? lupe la)
aktiviti yg wajib sume dak uitm ikuti
modul kali ini
ktorg di ajar utk mengenal diri dan kemudiannye memilih pekerjaan ape yg selayaknye untk ktorg based on minat kita la kan

aktiviti pertamanya adlh
melukis potret diri sendiri menggunakan tgn kiri (bg yg tulis tgn kanan dan tgn kanan bg yg kidal)
haha!
bermacam2 hasil lukisan yg terhasil
lawak2!!

hasil tangan ktorg yg unik tu, lantas kami berlima satu rumah
berpakat nk tampal kat dinding umah ktorg
ala2 potret keluarga gitu
ekekekek~

Salasilah Keluarga Chempaka


tp disebabkan hasil lukisan kak nor dan kak nad terlalu azab, mereka membuat taktik kotor dgn melukis kembali potret dorang guna tgn yg bese dorang pakai. woah! ini tdk adil!


kak nor

kak nad

kenet

dol


zaza


p/s: utk menampakkan potret ktorg lebey menarik, sedikit touch up telah dibuat ke atas potret kami. so, hasilnye adlh lebey buruk ekceli.. theeeeeeee~~~



7 comments:

♥miss zaza♥ said...

ko la kenet
tudung nak kuning
bajet ketua nasyed sgt
hahaha ;D

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gadis bernama 'dol' punyer karikatur agak cantek sbb tudungnyer berpolka dot...kikiki :p

~dARlee zURiS~ said...

itu hasil dari tgn kiri tu?
boleh tahan gak
kalu zuris...mau muka org jadi muka ape tah
memang tak reti langsung guna tgn kiri
huhuu...

Danish Andzar said...

Saya beri 7/10 untuk Kak Nor..yg len tur 5/10...leh rrr...

kim said...

aku ske..tpi aku skip modul ni time aku kt melaka dlu..kakakaka..aku mmg slambe! tak mcm kenet.mke je gangster.tpi penakot sbnarnye! =p

bee said...

heee..lucu pon ade..kiut pon ade..biler nak jwb tagged dr sy ni,nad???siler la jwbnyer...

Dr. Darren said...

seriously.. sgt cute!

© 2008 Por *Templates para Você*