Saturday, October 25, 2008

EVENT of THE YEAR!!!!!!!!!

hehe..
bagi tahun 2008 ni, event terbesar bg aku adlh kelahiran Muhammad Adam!!!!
weeee~~ aku dah naik pangkat, jd makcik.. huhu~ terasa tue pule..

Nama: Muhammad Adam B. Mohd Khairun Nizam
Jantina: Lelaki
Umur: 2 hari
Tarikh Lahir: 25 october 2008 jam 3.36 pg
Tempat Lahir: Hospital Sungai Buloh

hik2~
hensem betol dak Adam neh..

mula2 masa baru lahir tu, dlm kol 3.45 aku kol abg aku

Aku :ha... hello Abah (pnggilan tuk sibapa2)
Nizam :hehe....
Aku : cmne? selamat dah?
Nizam : Alhamdulilah.. selamat dah... ko tau Na.. aku yg sambut baby tu td, ngan bidan sorang. bertiga je tau (mula tersedu sedan)
Aku : yeke?? fuh.... ape rasa skrg?
Nizam : Ya Allah.. hanya tuhan je la yg tau(dah start nangis)
Aku : eh Zam.. jgn la nangis... terharu aku dgr..
Nizam : Ko x taw na, sakitnyer cmne.. (dah teresak2) mmng pengorbanan betul la... isk2~
Aku : hmm.. x pe la.. janji sumer dah selamat, tahniah ea.. (abg aku yg brutal cmne pun bley nangis teresak2... alahai.. sedey aku dgr)
Nizam : haa... ok.. maseh, aku nak p surau jap, sujud syukur.. ok. bye
Aku : bye.. assalamualaikum


hu~ moral of d story, bersama2lah kt menyayangi dan menghargai ibu kt...
sampai2 je aku ngan femly aku kat hospital, terus abg aku cium mak aku n ucap thanks
aih...
maaflah mak klo nana ade terkasar bhs n terguris ati mak
isk2~ anak derhaka gue neh...




Muhammad Adam B. Mohd Khairun Nizam

Mohd Khairun NIzam dan Sharina Shafi'e (ayah dan ibu Adam)

Adam neh tdo je taw.. x reti nk nangis2

Makcik Nana ngan Adam =P








Adam tomei2~




15 comments:

♥miss zaza♥ said...

OMG!!!
abg u nanges???
so sweet dowh...terharu...
bagus nya adam dapat ayah n mak cam akak n abg ko kenek

semoga adam sihat2 selalu
hes damn cute
mcm makcik nana dia
hahaha

nadzrah said...

maseh2...
kenet cute ea??
hak2~

abg kenet nangis taw.. huhu
laki aku nnti nak ke teman aku dlm wad bersalin nanti.. hmm...

fingerscrossed said...

owh... anak sedara rupanya...
comei comei
baby tu yang comei

nadzrah said...

anak sedara la.. x kan ank sendiri kot
hehe

mmng comei pon~~ =)

paCat said...

Ko tau apesal abg ko nanges? Sbb, dulu bapak aku pnah ckp, bnda paling menggembirakan ati sorg lelaki adelah bile beliau tau yg beliau suda jd seorang BAPA ~ Bapak aku dulu pun nanges :

Arrr ~ Nnt time ko brsalin, ko pakse la laki ko duk sbelah ko..Cmni haa : "puuuusssssshhhhhh...puuuussssshhhh.." Hahahahaha..!!

MAMAMENCAH said...

I terjah sini from blog cik zaza. hehe.


So sweet of Adam! Akak tak tahan tgok baby nih.. mesti nk syahdu-syahduan gitu. Terkenang saat ku berjuang beranak dulu. hikkss..

Congrat to both Adam's parents (and his Makcik as well)

pyejal said...

masa kamu gendong bayi itu..spt kamu ibunya..sungguh! hehe(^^)

nadzrah said...

to pacat:

arr.. haruslah la laki aku kene duk sblh aku.
kalo dier tnk aku ikat die tepi katil
haha

to mamamencah:
huhu~ mmng besar pengorbanan seorang ibu kan bler bertarung nak lahirkan anak
isk2
takut plak nak beranak
haha

to pyejal:
sy ibunhye??
owhohoho~
tidak sm sekali..
sy makcik yg comei..
=P

reena said...

congrates to ur bro n urself dear..

smoga adam menjadi anak yg soleh...

bsr taw pengorbanan jd mommy nih... *ish... teringat2 lgk sakit bersalin arituh...atoiii*

nadzrah said...

amin...
hehe

mmng besar la pengorbanan ibu neh..
ish2
sbb tu la syurga di bawah telapak kaki ibu..
hihi~

mahsyar90 said...

cute~~
hehe..
salam~

~cik manis~ said...

syoknye ade baby..
salam ziarah..
sy link blog kmu ek..
=D

you are now in my zone said...

nak dukung gakkkkkkk...eh ;)

alif-mikail said...

eee comelnya baby...

baby awak yang sulung ke?

(buat2 tak baca entry)

nadzrah said...

mahsyar:
tgk lah makcik die =P

cik manis.. tengkiu, nanti sy link kamu ea..

xbley dukung!! bluwekk kat nuar!! =P

ampeh~
bclah entry tu
x cukup bolat agaknye
huhu

© 2008 Por *Templates para Você*