Tuesday, October 7, 2008

Aidilfitri...~

haaaaa........~
sy sgt aneh~
sy kurang suke berhari raya..
hu~
maybe becoz most of d works in d house, i'll handle it alone
klo mintak tlg adik2 aku
mesti mak kata aku ni berkira
aih~
penat la
damn exhausted
aritu, raya tiap2 ari kene masak tuk org dtg umah
penat taw menumbuk sambal TOTOK... (smbal jowo)
haha!

tapi, ape yg aku suke time raya ni
adlah,
adelah sebab aku nak mintak maap

hak3
klo x, x mintak maap
bagus gak ade raya neh
heee~

aku rasa masih x terlambat lg nak wish "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
Maaf Zahir Batin ye kengkawan..
kosong2 taw

haa.. ade pantun tuk korang

Kecik2 dah pandai bergaya,
Biler beso jd boye,
Balik kg menyambut raya,
Kalo ade dosa kire burn la yer..







rendang mak aku... aih.. sedap bai tuk~

10 comments:

pyejal said...

kalo dtg umah ni...agak² dpt duit raya x?

nadzrah said...

erm... duit raya kat umah sy limited tuk org yg berumur 18 tahun ke bawah je.. heee~~~~~

you are now in my zone said...

rendang tuhhh...nyum nyum

reena said...

sedapnye rendang tuh..kalo mkn dgn lomang...hingga menjilat jari gitu...

PoJenG said...

balik rumah adalah untuk bekerja.
kalo nk kerja baliklah ke rumah.
standard...
ahhaha!

paCat said...

jd, aku lepas la dpat duet raya? aku kn under age lg..xgitu? hahaha..!!!!


p/s: TOTOK ~ TOTOK ~ TOTOK..!!

qieynah said...

cantek...baju aye ko cam ala2 same ngn aku je...

nadzrah said...

rendang mak sy mmng besh!!! weeee~~

pacat, umo ko bukan 81 ke? heee~

kinah, mntang2 aku chanteq, ko pun sibuk je nk chanteq cam aku! :p

paCat said...

81 itu kak dha ~ sbb tu org pgil beliau kakak : arr ~ aku pn panggil kakak..hahaha



p/s: Totok ~ Totok ~ Totok

nadzrah said...

pacat jahat kak dha... die kutuk kak dha tue.. hu~

yelah abg pacat.. bkn umo ko 85 ke? hak2

© 2008 Por *Templates para Você*