Saturday, March 27, 2010

double the fun!!!

minggu ni penuh dgn perlawanan sukan antara fakulti.
macam biasa, TESL mesti antar wakil, dan kami mesti main for fun. xder terlalu berharap nak menang pastu gado2 x puas ati cam dak kos tutttt!!!

and yesterday was the acara penutup
pagi ada sukan rakyat. i laike sukan rakyat
aku wakil fakulti tuk Tuju Guli! hak3!!!! susah ok men guli ni. cari kutu pun lagi senang!

pastu men Tuju Lemak! mcm main baling tin, cuma kali ni yg dituju lemak2 org yg dikejar sebelum dorang berjaya susun tin semula.
haha!

utk sukan, kami tetap berjaya membawa pulang emas bg Bowling utk perempuan dan perak bagi lelaki.
congrats! hehe

even tak ramai yg particpate kami sngat berbangga dgn penyertaan kami.
sgt berpuas ati berjaya menghasilkan Kostum Lebah2 yg tersangatlah comel!!!!!!
hihihi





ballet di atas pdg


lebah yg sexxay!



sebelum menuju lemak lawan fakulti MASSA



bersama maskot




© 2008 Por *Templates para Você*