Wednesday, December 9, 2009

Kolam Air Panas Sungkai

lepas je balik dari Perak,
aku decided tuk ikot abg aku balik Banting
bley jaga dak Adam tuh. ekekekeke

so, my mum, dad and the rest terus balik Johor
while me and along and akak ipar pulang ke Banting

on the way nak balik dgn kerete yg penuh bau durian
kakak ipar aku ajak p Kolam Air Panas Sungkai
sgt best okay tempat ni!!

rasa macam pergi taman tema pon ade
siap ade gelongsor bagai
kami tido di resort kolam air panas tuh
makanan pon sodap
view pon cantik
even keliling semua kelapa sawit
still rasa nyaman and tenang je dlm tempat tuh

harga pun berpatutan
3 org + 1 resort+ 2 hari for kolam air panas + dinner + breakfast
= only RM 190
berbaloi-baloi!

ade 2 jenis kolam
kolam air panas dan kolam air gunung
kolam air panas ni sgtlah panas
sumernyer over 50 darjah Celsius
abg aku x sanggup nak rendam satu badan
tak tahan katanyer
boleh jd telur separuh masak katenyer
ekekekek






antara gambar ehsan abang Google




along, Adam, n kak ina. thx bebanyak yer.. hehe



selain tu ade juga tempat untuk masak telur
ramai la org berposak-posak bawak telor dr rumah
telur puyu la, telor ayam la
ahaha..
merebus telur dgn bergaya. ececeh


so,
saya bagi 5 over 5 stars!!!!
nak honeymoon bley la p tempat ni. heheh

penat Adam mandi manda, terus tido membongkang. hehe..

4 comments:

GhOsToNe said...

dah lame sgt x mandi kat air panas!!!

mau....!!!

cekyam said...

heh, i've been there before. ngan member2 intec dan beberapa org yg ko knal tapi aku tanak bgtaw sape. mmg best. kalo ko tgk gmbr2 aku kat facebook ade ah gmbr kami kat situ. tapi ending vacation kami x best. sbb ade tragedi. huhu. anyway mmg best pon tmpt tu kan?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

uih mmg berbaloi-baloi keseronokan dia... berendam smbl isi perut dgn telur rebus sndri... =D

farish H said...

cnteknya nadd tpt tuu mmg bbaloi baloi laaa

© 2008 Por *Templates para Você*