Thursday, October 29, 2009

lantak I la! kubur asing2 ok!




hurm.. salah siapakah????
org yg melanggan??
pengaruh rakan2??
org2 sekeliling yg memuji??
atau salah mereka sendiri??

bersama2lah kt menghalang kawan2 kt terjebak dgn aktiviti drag dan membesarkan dada camni..
camnelah kalo mati nanti..... hu....
kawan2 drag dorang ke yg nak mandikan dan sembahyangkan jenazah??

sadis tgk bandaraya melaka ni. terlalu ramai weh!.
heaven for maknyah!
kepada biseksual di luar sana, mari ke melaka!

p/s: maaf kualiti gambar curi ini tak clear. ahaha

14 comments:

fitriah said...

wow seksi gile..haha

AdiE said...

yang..
DOUBLE THUMBS UP 4 DIS ENTRY!!
hahaha..
i bet kalo la nyah2 tu tgk blog u nie, mst dieorg akn ckp mcm title entry u kali nie..
plus mst dieorg terharu ade org 'hargai' usaha mereka...hahaha

Nadzrah said...

fit: of kos! x seksi x hot! hahah

adi: i taw u suke entry pasal nyah2 ni kan? kan? haha

gNoLa miDen said...

uuuuuuu~!!! i loikkke maknyah~!!! ahahaha...deym~!!! bese la tu nadzrah.lain org lain ragam.selagi mampu dan ada kesedaran,kita cuba tolong apa yg boleh k...org ckp,klu xmmpu nk tegur,berkerut dahi sedikit pun da ckp mcm yg aku tgh buat nih...ahahahaha~!!! eheh! ni apsal air liur aku meleleh nih...deym lagi~!!! hahahaha...

Nadzrah said...

miden: betol2.. ape kt boleh buat kan.. sekadar melihat dan meliurkan air liur mcm hang! hahah! kejis!

joegrimjow said...

ghairah jugak tengok
ok
akan ke melaka!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

fengsan! =P

Afiq's Diary said...

Ish Ish Ish.. Ada jugak yg kena kejar ngan kasut tumit tinggi kat tangan..

Silap2 diorang2 ni ada contact kat KBM.. Opsss.. Haha..

Ara Amnan said...

euuwwww!!!!

AdiE said...

yang!!
U mmg suke kn nak sabotaj i!!

Alif Zayc Rembey Zulkefle said...

hahaha.. gler best ah!!

farish H said...

haha gle brani nadd snap wakakakaa

Jack-O said...

wuii la.. apo nk jd neyh
dahla kaum ko maken seciput... duk bwat loklak cmni plak. kiamat oh kiamat..

aku yg breast *ttuuutt* ni susah hati laa duk pk cmane nk kecik kn.
dorg plak bleh riang gembira nk besar2kn. haih xpaham aku

T_T

safwan said...

mane la tau tetek dia natural... cam aku....

mane de laki len 40 dabel d....

© 2008 Por *Templates para Você*